woensdag, 18. april 2007 - 15:31

Gordon van top tot teen

Amsterdam

Hij is groot, slank, heeft een gulle lach en is goudblond. Bij dit alles ook nog eens goed gevoiced en reuze ad rem. Wie dit hoort weet het meteen.
Dit gaat over Gordon. De personality die zichzelf uit elk hoekje haalt en op wie geen stempel is te drukken. Gordon is altijd zichzelf en dat is dan steeds weer anders.

Gordon vindt zichzelf opnieuw uit. Of eigenlijk kleedt hij zichzelf aan. Na de introductie van een eigen kledinglijn en sieraden presenteert hij nu zijn eigen basis: BY Gordon Schoenen. Exclusief bij House of Shoes.

Nipt voor Koninginnedag is de dag van Gordon; 28 april. Op die dag toert Gordon langs de meest prominente House of Shoes vestigingen rondom Amsterdam. Wormerveer, Hoogezand, Almere en Dronten zijn de uitverkorenen. Gordon komt live zijn schoenen in de winkel signeren. En staat garant voor topgezelligheid.

Gordons schoenenlijn heeft veel met de entertainer gemeen. Topmodel, zo vindt de zanger zelf, zijn de modellen The Wiz en Kansas. Beide lekker sportief, respectievelijk in laag en hoog model en voorzien van een felle regenboog op het witte leer.

Helemaal wit kan ook. Zo is er The Great White; witte, halfhoge leren schoenen met het model en de stiksels van nostalgische gympen. Voor de kenners, weer helemaal in. En lekker vlot onder zowel een driedelig pak als bij een spijkerbroek.

Iets gekleder kan ook. Neem de Smooth Criminal; het instapmodel. Of de White/Black Beauty; met lage klittenband. Deze laatste natuurlijk zowel in zwart als in wit verkrijgbaar.

Exclusief verkrijgbaar bij de 38 vestigingen van House of Shoes
Advies verkoopprijs: slippers vanaf € 59,99, schoenen vanaf € 89,99.
Categorie:
Tag(s):