maandag, 19. maart 2007 - 16:13

Gratis kamperen op vijftien campings

Achterhoek

In het weekend van 30 maart tot en met 1 april 2007 kan men in de Achterhoek gratis kamperen op vijftien campings van het samenwerkings­verband ‘Kamperen in de Achterhoek’. Dit op vertoon van de gratis Camping Card Achterhoek, die men heel eenvoudig zelf kan downloaden van de website www.kamperenindeachterhoek.nl. Een initiatief van Achterhoeks Bureau voor Toerisme en de deelnemende campings.

De Camping Card Achterhoek is gratis en exclusief ontwikkeld door en voor de aangesloten kampeerterreinen. Welke dat zijn is vermeld in de brochure Kamperen in de Achterhoek. Op vertoon van de Camping Card betaalt de kaarthouder / kampeerder in voor- en naseizoen, tot 1 juli en na 1 september, een gereduceerd tarief (€ 10, € 12 of € 14 per nacht). Welk tarief wordt gehanteerd hangt af van de voorzieningen en faciliteiten op de betreffende camping. Tijdens het weekend van 30 maart tot en met 1 april kan men op de campings met de Camping Card Achterhoek (CCA) zelfs gratis kamperen.

In de brochure Kamperen in de Achterhoek en op de website www.kamperenindeachterhoek.nl is precies te zien waar de CCA-houder recht op heeft en hoe gebruik kan worden gemaakt van de kaart. Tevens is hier te lezen welke campings bij dit samenwerkingsverband zijn aangesloten en waarin zij zich ten opzichte van elkaar onderscheiden.

De Camping Card Achterhoek is een groot succes. Sinds de introductie in januari is de kaart al ettelijke duizenden malen gedownload. Achterhoeks Bureau voor Toerisme en de deelnemende campings zien het komend kampeerseizoen dan ook met uiterst positieve verwachtingen tegemoet. Wel het advies om niet op de bonnefooi naar de Achterhoek af te reizen, maar tevoren een plekje te reserveren!
Provincie:
Tag(s):