woensdag, 7. maart 2007 - 13:07

Gratis naar film Al Gore

Almere

Vanaf 8 maart kan iederen gratis naar de film over klimaatvernadering 'An Inconvenient Truth' met Al Gore. In de bioscoop Cinescope draait deze film vier weken lang élke avond om 19.00 uur.Het is een initiatief van Stichting Planet Prosperity.Deze stichting heeft het mogelijk gemaakt, met behulp van sponsoren, dat in zeventien steden in Nederland de film gratis is te bezoeken. Doel van de actie is iedereen te informeren over de klimaatveranderingen in de wereld. De actie duurt nog tot 5 april.

In Almere wordt de actie gesponsord door Daihatsu. Andere steden waar de film ook gratis te zien is zijn Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Venray/Reuver, Zeist en Zutphen.

De film 'An Inconvenient Truth' kwam eind 2006 in de bioscopen. Het is een kritisch geluid over de klimatologische veranderingen waar deze wereld mee te kampen heeft. Onlangs won de documantaire twee oscars.

Tickets voor de voorstelling zijn op de dag zelf gratis af te halen bij Cinescope en online te reserveren. Meer informatie over deze aktie kunt u vinden op www.gratisnaarAL.nl
Provincie:
Tag(s):