maandag, 12. november 2007 - 10:40

Groot Call Center Bell Sell Groep naar Almere

Almere

Almere wordt de nieuwe verblijfplaats van de Bell Sell Groep. Dit oudste facilitair contactcenter van Nederland betrekt in januari 2008 een kantoorgebouw aan de Rooseveltweg 15, vlakbij het station Almere Centrum.

Op dit moment heeft de Bell Sell Groep call centers in Weesp, Arnhem, Haarlem en Utrecht. Begin volgend jaar verhuist het hoofdkantoor en de call center activiteiten van Weesp naar Almere. De vestiging in Almere biedt werk voor 325 medewerkers. Naar verwachting gaat het grootste deel van de huidige medewerkers uit Weesp mee over. Bell Sell Groep kiest voor Almere omdat het bedrijf daar kan doorgroeien en gemakkelijk aan goed opgeleid personeel kan komen. Bovendien komt nu al bijna de helft van de huidige werknemers uit Almere. Het bedrijf verwacht in de toekomst nog verder in Almere te groeien naar ruim 450 medewerkers.

Kansrijke markt
Almere groeit de komende jaren door tot 350.000 inwoners. Een stad van die omvang heeft behoefte aan een grootstedelijke sterke economie, met banen voor de eigen beroepsbevolking en grootstedelijke voorzieningen. Daarbij heeft Almere nog volop de ruimte voor ondernemers. Wethouder Economische Zaken, Wim Faber: ‘We voeren een actief beleid op het binnenhalen van bedrijven en instellingen uit de kansrijke marktsegmenten die voor Almere en haar inwoners aantrekkelijk zijn. Bell Sell Groep is zo’n bedrijf, we zijn dan ook erg blij met hun komst!’
Provincie:
Tag(s):