woensdag, 18. april 2007 - 12:56

Grootse 5 mei activiteit bij Sportstad Heerenveen

Heerenveen

Mei 2007 is de maand van duursporten en kruisboogschieten. In samenwerking met de verenigingen uit deze maand, organiseert Sportstad Heerenveen een groots evenement op zaterdagmiddag 5 mei in de vorm van een Multi-Run in en rondom het complex van Sportstad Heerenveen. Verschillende duursporten en de sport kruisboogschieten worden door middel van een parcours uitgezet in en rondom dit complex.

Uw behaalde prestaties op bovenstaande onderdelen worden ingevuld op uw, vooraf ontvangen, scorekaart en na voltooiing van alle onderdelen, worden uw scores op de website van Sportstad Heerenveen geplaatst. Zo kunt u ’s avonds uw scores met andere deelnemers vergelijken en eens rustig bekijken of u uw buurman, buurvrouw, broer, zus, vriend, vriendinnetje….heeft verslagen!

Rondom dit actieve gedeelte zal de nodige entertainment aanwezig zijn om u de gehele middag te vermaken. Hierbij moet gedacht worden aan muziek, een luchtkussen, een clown, horeca, schminkgelegenheid, goocheltrucs enzovoort.

Dus kom zaterdag 5 mei naar Sportstad Heerenveen en geniet van een vermakelijke, sportieve middag! Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom om u sportief uit te leven.

Meer informatie kunt u vinden op www.sportstadheerenveen.nl.
Provincie:
Tag(s):