donderdag, 5. april 2007 - 12:01

Grootste indoor tractorpulling in Gelredome

Arnhem - Zaterdag 14 april is een geheel vernieuwde tractorpulling show in Gelredome! Met tal van binnen- en buitenlandse toppers die de strijd aan gaan met de sleepwagen. En met diverse spectaculaire primeurs is de show er al bij voorbaat één om niet te missen. Met dubbele actie. Op twee wedstrijdbanen krijgen de bezoekers in vier uur tijd een spectaculaire show voorgeschoteld. Een avond vol actie, kracht en sensatie!

Alle tractoren zijn vooraf én tijdens het evenement gratis te bezoeken in het rennerskwartier. Het publiek kan op ieder moment een pitwalk maken in het rennerskwartier of de vele standhouders bezoeken op de promenade rondom de tribunes. Om de show verder aan te kleden komen ook de grote vlammenwerpers weer op de baan, die bij iedere full pull grote steekvlammen van ca. 10 meter geven. Een geweldig gezicht. Twee supergrote LED-beeldschermen zorgen er bovendien voor dat u niets hoeft te missen! Het betreft de grootste indoorshow van Europa.

Als klap op de vuurpijl de Nederlandse primeur van de nieuwe Dragon Fire van Paul Heisterman. Deze machine is voorzien van een 'Zvesda' motor, heeft maar liefst 48 (!) cilinders en is omgebouwd op methanol als brandstof. Deze geweldenaar uit Duitsland met zijn ruim 8.000 paardenkrachten staat garant voor een uniek spektakel!

Naast het spektakel met de trekkers zal Alex van den Broek, trial specialist bij uitstek, het publiek vermaken met spectaculaire motorstunts!

Deze stuntrijder heeft een indrukwekkende erelijst op zijn naam staan, van jeugdkampioen tot meervoudig Nederlands kampioen Trial. Deze sportieve man uit Zundert is tot veel in staat. Speciaal voor Indoor Tractorpulling Arnhem zal Alex diverse trial demo’s geven en als klap op de vuurpijl zal Alex ook zijn kunnen als schansspringer laten zien.
Provincie:
Tag(s):