maandag, 10. december 2007 - 18:31

Grootste opdracht uit historie voor beveiligings-bedrijf

Het beveiligingsbedrijf Trigion gaat het grootste deel van de beveiliging op Schiphol doen. Dit maakt het bedrijf maandag bekend. Deze werkzaamheden betreffen de controle op het in- en uitgaan van personen en goederen in de periferie van Schiphol.

De wettelijke termijn voor het indienen van bezwaar is verlopen en de gunning voor Trigion is daarmee definitief. Dit betekent dat de grootste opdracht uit de historie van Trigion een feit is.

De omvang van de opdracht betekent een flinke groei voor Trigion. Werkgelegenheid op één van de meest tot de verbeelding sprekende objecten van Nederland. Met de opdracht zijn ruim 700 banen gemoeid. Trigion is door deze omzetuitbreiding de grootste particuliere beveiligingsorganisatie van Nederland. Inmiddels is de wervingscampagne van start gegaan waarin een ieder met affiniteit met beveiliging burgerluchtvaart wordt opgeroepen te solliciteren. Trigion biedt in huis de opleiding tot beveiliger burgerluchtvaart aan voor geïnteresseerde beveiligers die nog geen diploma hebben voor beveiliger burgerluchtvaart. Het opleidingsinstituut van Trigion was als eerste in Nederland gecertificeerd voor het geven van de opleiding beveiliger burgerluchtvaart.

Trigion heeft reeds enkele jaren op beperkte schaal beveiligingswerkzaamheden voor de luchthaven Schiphol mocht verzorgen. De opdracht loopt tot 2013, met een mogelijke uitbreiding van twee extra jaren.
Provincie:
Tag(s):