dinsdag, 27. maart 2007 - 14:52

Han Lammers Fonds zoekt jonge kunstenaars

Lelystad

Het bestuur van het Han Lammers Fonds nodigt jonge Flevolandse kunstenaars (tot 30 jaar) uit om een verzoek te doen voor een bijdrage uit dit fonds.Jaarlijks wordt een beurs van maximaal € 2.500,- beschikbaar gesteld voor b.v. een muziekinstrument, expositie, bijdrage vervolgopleiding, enzovoort.

Bent u bezig met uw ontwikkeling als kunstenaar? Vindt u dat uw toekomst ligt in de kunstbeoefening? En wilt u daarmee beroepsmatig bezig zijn? Woont u in Flevoland en heeft u financiële belemmeringen in uw noodzakelijke ontwikkeling tot kunstenaar?
Dan kunt u een beroep doen op het Han Lammers Fonds.

Het Han Lammers Fonds is opgericht ter gelegenheid van het vertrek van de 1e Commissaris van de Koningin van Flevoland de heer J.C.J. Lammers.
Het Han Lammers Fonds is een fonds dat ondersteuning geeft aan jonge kunstenaars in Flevoland. Zo werd in 2006 een beurs beschikbaar gesteld voor de aankoop van een muziekinstrument en één voor de inrichting van een kunstatelier.

Om in aanmerking te komen voor een beurs dient u een aanvraagformulier in te dienen en te voldoen aan de richtlijnen van het fonds.
Provincie:
Tag(s):