zondag, 28. januari 2007 - 16:56

Heerenveens benzinestation overvallen

Heerenveen

Het tankstation aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen is overvallen. De 41-jarige medewerker uit Heerenveen werd daar omstreeks 21.00 uur door een voor hem onbekende man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd. Hij moest de inhoud van de kassa geven, een bedrag van enkele honderden euro’s, zo meld de politie zondag.

De overvaller verdween na zijn roof op een fiets. De gewaarschuwde politie heeft de omgeving met verschillende eenheden afgezocht, maar niemand meer aangetroffen. De politie heeft ook buurtonderzoek gedaan.

In februari 2005 werd het pompstation al eerder overvallen, toen wist de pompmedewerker de deur vlak voor de neus van de overvaller op slot te draaien, waardoor deze er zonder buit vandoor ging.

Het signalement van de verdachte luidt: man in de leeftijd van 20 tot 30 jaar, lengte ca 1.70 meter. De verdachte sprak Nederlands en droeg een beigekleurige broek, een zwart fleecejack met capuchon en een zwarte bivakmuts. De politie wil graag in contact met mogelijke getuigen, zij worden verzocht via 0900 8844 contact op te nemen.
Provincie:
Tag(s):