maandag, 7. mei 2007 - 15:34

'Heerlijk, Pampering....... maar wel snel graag'

Amsterdam

SOAP Treatment Store Amsterdam introduceert “The Power of Five�. De vijf meest geboekte behandelingen zijn hierbij gecombineerd in één treatment; een facial, epileren, facewax of verven wenkbrauwen, pedicure en manicure. Twee specialisten behandelen je tegelijkertijd. Dus geen overbodige rozenblaadjes, aroma’s en slaapverwekkende muziek tijdens de behandeling maar een effectieve treatment om kostbare tijd te besparen. In slechts 70 minuten ben je ready to go.

In wereldsteden als New York, Milaan en Londen is functional pampering een opkomende trend. Een hele dag doorbrengen in een spa buiten de stad kost veel tijd en toch willen we allemaal een mooie huid en gemanicuurde handen en voeten. Een snelle en effectieve treatment midden in de stad is de oplossing.

Even ontspannen na een drukke dag en je terugtrekken in een rustige en stijlvolle omgeving. ‘s Avonds staat de agenda weer vol met afspraken dus tijd om al je favoriete treatments na elkaar te boeken, is er niet. Voor een snel resultaat heeft SOAP Treatment Store de VIJF meest populaire treatments samengevoegd in één. So no waste of time en toch fabulous verzorgd de deur weer uit. Kijk op www.soaptreatmentstore.com voor meer informatie.

The Power of Five treatment 70 min. i.p.v. 160 min. € 140

Soap Treatment Storebiedt treatments als facials, massages, body treatments, waxing, manicure en pedicure, welke met zorg, professionaliteit en met deallerbeste producten worden uitgevoerd in een internationalestijlvolle omgeving.
Categorie:
Tag(s):