vrijdag, 23. maart 2007 - 16:57

Heinkenszand krijgt starterswoningen

Heinkenszand

De gemeente Borsele zorgt met Projectontwikkeling Zeeland voor acht starterswoningen in Heinkenszand. De woningen gaan 145.000 euro kosten.De starterswoningen komen in de nieuwbouwwijk ‘Over de Dijk’ in de Bonekruidstraat en Marjoleinstraat. Het prijskaartje van 145.000 euro is exclusief keuken en zonder berging. Voor de berging krijgen de starters een kortingsbon van 500 euro.

De gemeente heeft – naast inspanningen van de projectontwikkelaar - op creatieve manier de prijs van de woningen kunnen drukken. De woningen gaan namelijk gebruik maken van een openbaar achterpad. Hierdoor verkoopt de gemeente in totaal 40.000 euro minder aan grond en komen de woningen onder 150.000 euro per stuk uit.

In eerste instantie komen starters uit Heinkenszand in aanmerking, daarna starters uit de gemeente Borsele. Mochten de woningen dan nog niet verkocht zijn, krijgen starters van buiten de gemeente nog een kans.
Starters kunnen zich aanmelden bij Het Nieuwbouwhuis in Goes, via telefoonnummer (0113) 271977. Bij deze verkoper is tevens meer informatie over het project te verkrijgen.
Provincie:
Tag(s):