vrijdag, 23. maart 2007 - 20:51

Henk Schiffmacher veilt schilderijen voor SLHH

Op zondag 1 april a.s. zal Henk Schiffmacher persoonlijk 25 van zijn eigen schilderijen veilen ten bate van Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren (SLHH). SLHH heeft als doel het verzorgen en ondersteunen van opvang en herplaatsing van dieren van overleden en zieke mensen. De inzet van SLHH voor deze dieren moet voorkomen dat deze dieren aan hun lot worden overgelaten of ten onrechte bij de dierenarts 'inslapen'.

Het verdriet van de eigenaren kan niet weggenomen worden maar de wetenschap dat er goede verzorging is, zal beslist een goed gevoel geven en een hele zorg minder zijn.

Voorafgaande aan de veiling is er een keur aan zeefdrukken, tekeningen en schilderijen van Henk en Louise Schiffmacher te koop.

De veilingzaal is vanaf 13.00 uur open en de veiling vangt aan om 16.00 uur. Henk Schiffmacher is de gehele dag aanwezig. De te veilen schilderijen zijn vooraf te zien op www.slhh.nl, waarbij de mogelijkheid bestaat alvast een bod uit te brengen. Veilinglocatie: De Oude Veiling, Marktstraat 19 te Aalsmeer.
Categorie:
Tag(s):