vrijdag, 26. januari 2007 - 19:03

Het pure genieten!

Maastricht

Puur genieten van topkwaliteit op het gebied van eten en drinken. Dat belooft de eerste editie van het nieuwe gastronomische event ‘Puur’ te worden.Deze vindt plaats van vrijdag 26 t/m zondag 28 januari 2007 in MECC Maastricht.

Heeft u een passie voor koken, verse en natuurlijke producten, wijn en alles wat samenhangt met eten en drinken? Dan is ‘Puur’ dé gelegenheid voor u als gastronomische fijnproever, foodie of hobbygastronoom om u te verdiepen in de nieuwste en hipste producten voor op tafel en in de keuken.

‘Puur’ wordt namelijk een culinaire ontdekkingstocht door een ruim aanbod food & non-food producten. Vele enthousiaste exposanten zorgen voor een gezellige drukte met drie dagen continue kookdemo’s, (wijn)proeverijen en degustaties tegen het decor van de Bourgondische hoofdstad van Nederland; Maastricht.

Deelnemers als 'Het Limburgplein', Stichting Vrienden van het Platteland, Euro-Toques, Culinaire Saisonnier en Pâtisserie en Dessert , ISPC, Golden Coffee Box, La Sensazione.com ArtCuisine, Köstliches Aachen, ‘Kunst Op Tafel’ zullen het publiek entertainen met verschillende productpresentaties, proeverijen en demonstraties. Voor een compleet overzicht, kijk op www.puurmaastricht.nl.

Live verslag: Naast de aanwezigheid van verschillende media brengen tevens een aantal foodbloggers live verslag uit van het culinaire evenement.
Provincie:
Tag(s):