vrijdag, 12. januari 2007 - 15:35

Heterenaar (76) in woning overvallen

Heteren

Een 76-jarige man uit Heteren is donderdagochtend vroeg in zijn woning overvallen door een nog onbekende man. Volgens het slachtoffer, dat enkele verwondingen had opgelopen, was hij belaagd met vermoedelijk een stroomstootwapen en een bijtende vloeistof. De overvaller is er uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan.

Even voor zeven uur wist de overvaller met een smoesje de woning van de Heterenaar binnen te komen. Eenmaal binnen zou de man een bijtende vloeistof in het gezicht van het slachtoffer hebben gespoten waardoor hem het zich werd benomen. Vervolgens voelde de Heterenaar een elektrische schok en kwam te vallen.

In een poging zich te verweren pakte het slachtoffer een siersabel van de muur maar zijn belager wist hem die te ontfutselen. Vervolgens zou de overvaller het slachtoffer er enkele klappen mee hebben gegeven. Na het voorval ging de overvaller er vandoor. Het zou gaan om een man van ongeveer 30 jaar met een bol gezicht en een gezet postuur. De man zou niet al te lang zijn en een blauwe jas en een bruine muts hebben gedragen.

Bovendien zou de man een damesfiets bij zich hebben. De politie is op zoek naar getuigen die de mankort voor of na de overval op de Boterhoeksestraat of omgeving hebben gezien.
Provincie:
Tag(s):