dinsdag, 6. maart 2007 - 23:36

Hevige schuurbrand

Poortvliet

Een korte maar hevige brand heeft dinsdagavond 6 maart 2007 een schuur bij een boerderij aan de Pelleweg in Poortvliet totaal vernield.Omstreeks 21:10 uur werd de brandweer van Sint-Annaland gealarmeerd voor een schuur in brand aan de Pelleweg in Poortvliet.

Toen deze blusgroep ter plaatse kwam bleek de schuur inmiddels hevig te branden. Er werd opgeschaald naar middelbrand, waarna de blusgroep Sint-Maartensdijk werd gealarmeerd.

Vanuit Sint-Annaland kwam tevens het haakarmvoertuig met de dompelpompunit ter plaatse om te voorzien in bluswater. Ook kwam meer personeel van de Sint-Annalandse blusgroep ter plaatse met de dienstbus.

Toen de brandweerlieden de brand eenmaal onder controle hadden konden zij zich beperken tot het nathouden van een nabijgelegen schuur.
De eigenaar had voor de komst van de brandweer reeds verschillende vrachtwagens in veiligheid gebracht die in de directe nabijheid van de brandende schuur stonden. Hij was zeer te spreken over de snelheid waarmee de brandweer ter plaatse was. Over de oorzaak van de brand en een schadebedrag is niets bekend.
Provincie:
Tag(s):