vrijdag, 18. mei 2007 - 7:39

Hilbrand Nawijn 'jumpt' op podium

Biddinghuizen

Hilbrand Nawijn, de oud minister voor Vreemdelingenzaken en Integratie, heeft de smaak echt goed te pakken. Na zijn deelname aan het SBS programma ‘So you wanne be a popstar’ waar hij het vijf weken vol hield, heeft hij nu een eigen cd-single uitgebracht. Donderdag 'jumpte' hij op het podium in Walibi World met zijn eigen ‘Hey Jumpen’.

In maart 2007 nam Nawijn deel aan het SBS 6-televisieprogramma ‘So You Wannabe a Popstar’, waarin bekende, niet professioneel zingende, Nederlanders een zangcarrière proberen op te bouwen. Nawijn bleek in dit programma de publiekslieveling met zijn, door sommigen als lachwekkend gestigmatiseerde, optredens. Vijf weken lang wist hij het publiek met zich mee te krijgen voordat hij weggestemd werd.

Nu lijkt Hilbrand een ware carrière in de muziek na te streven. Hij gaf zelf altijd aan dat “het om het entertainment gaat". Hilbrand heeft na het programma een vijfjarig platencontract getekend. Zijn eerste single ‘Hey Jumpen’ bracht hij woensdag voor het eerst ten gehore bij ‘Jensen’. Donderdag deed hij een gastoptreden in Walibi World, waar hij het publiek massaal mee liet jumpen. En vrijdagavond zal hij optreden tijdens de finale van ‘So You Wannabe a Popstar’.

Donderdag wist Nawijn van geen ophouden, toen het publiek ‘we want more’ begon te roepen. Nawijn klom nogmaals op het podium en zong luidkeels ‘Kom van dat dak af’ en als toegift bracht hij nogmaals zijn nieuwe single ten gehore.

Het publiek is weg van de oud politicus en dat was te merken toen hij handtekeningen uitdeelde aan het eind van zijn optreden. Als een echte popster werd hij bijna omver gelopen door het toegestroomde publiek.
Categorie:
Tag(s):