maandag, 15. januari 2007 - 17:10

Hoofdkantoor Martinair naar Schiphol-Oost

Schiphol

Martinair Holland NV verplaatst het hoofdkantoor van Schiphol-Centrum naar Schiphol-Oost. Algemeen directeur Ad Mast van Schiphol Real Estate en President Directeur Arie Verberk van Martinair Holland NV hebben hiertoe een contract ondertekend voor de realisatie van een nieuw kantoorpand van circa 13.000 m².

Met de verhuizing van Schiphol-Centrum maakt Martinair plaats voor een mogelijke toekomstige uitbreiding van de terminal. Het huidige hoofdkantoor werd betrokken in 1968. Behalve het hoofdkantoor gaan ook de medewerkers die nu werkzaam zijn op andere Martinair locaties op Schiphol-Oost en Schiphol-Zuid, naar de nieuwe locatie op Schiphol-Oost.
In het nieuwe gebouw worden ongeveer 400 mensen gehuisvest. De keuze voor de architect is nog niet gemaakt. Martinair hoopt het pand over twee jaar te betrekken.

Martinair Holland NV heeft Schiphol-Oost gekozen als nieuwe vestigingslocatie vanwege de goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer, de zichtlocatie vanaf de A9 en de nabijheid van de operatie.
Categorie:
Tag(s):