donderdag, 7. juni 2007 - 9:16

Huldiging Polar Bears op Museumplein

Ede

Het dames- en het heren waterpoloteam van Polar Bears worden aanstaande vrijdagavond 8 juni gehuldigd op het Museumplein in Ede. Beide teams zijn dit seizoen landskampioen geworden. De huldiging is tussen 21.30 en 22.00 uur, voorafgaand aan de spectaculaire heropening van het vernieuwde Museumplein.

Voorafgaand aan de huldiging maken beide teams in limousines een rondrit door de gemeente Ede. De spelers, trainers en begeleiders komen rond 21.30 uur in de limousines aan op het Museumplein voor de feestelijke huldiging op het vaste podium. Tijdens hun wandeling naar het podium zal het Polar Bears-clublied worden gespeeld.

Wethouder Frank van Zuilen van Sportzaken zal beide teams toespreken en alle spelers en begeleiders persoonlijk feliciteren. Vervolgens zal Hans Frankenmolen, voorzitter van Polar Bears, een korte toespraak houden.

Daarna zal D.J. Richard de beide aanvoerders – Loes Donderwinkel en Marco Scheffer - interviewen op het podium. Rond 22.00 uur is de huldiging afgelopen en begint de opening van het vernieuwde Museumplein, een groot spektakel met vuurwerk en kanonnen. Wethouder Simon van de Pol verricht de officiële opening.
Provincie:
Tag(s):