vrijdag, 7. december 2007 - 21:38

Identiteit dode man in auto vastgesteld

Breda

De identiteit van de dode man die vrijdagmorgen rond 00.30 uur werd aangetroffen in een geparkeerde auto op de hoek Emmastraat-Stationsplein, is vastgesteld. Het gaat om een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie is vrijdag een TGO (Team Grootschalige Opsporing) gestart, nadat surveillerende agenten bij een routinecontrole rondom het NS-station op het levenloze lichaam van de man stuitten. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.

In de directe omgeving van de auto werden kort na het aantreffen van het slachtoffer twee mannen aangehouden. Het gaat om twee Bredanaren van 37 en 41 jaar. Zij zijn ingesloten op het bureau en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt hun rol bij het incident.

Forensisch rechercheurs hebben rondom de auto een kort onderzoek uitgevoerd. Daarna zijn de auto en het stoffelijk overschot voor verder onderzoek naar een andere locatie overgebracht.

Over de sectie die vrijdag op het lichaam van de 42-jarige man is verricht, doet de politie geen uitspraken. Er werken circa 25 rechercheurs in het TGO.
Provincie:
Tag(s):