maandag, 3. december 2007 - 16:23

INBEV beste werkgever 2008

Breda

Bierbrouwer InBev Nederland is door CRF (Corporate Research Foundation) voor 2008 opnieuw uitgeroepen tot Topwerkgever. De benoeming is bekend gemaakt tijdens de Nobiles Carrieredagen in Utrecht. InBev werd de afgelopen 3 jaar ook al uitgeroepen tot Topwerkgever.

General Manager InBev Nederland, Bary Benun: “We zijn erg trots dat InBev Nederland opnieuw is benoemd tot Topwerkgever. Het is een bekroning voor de inspanning die onze medewerkers leveren om high-potentials te overtuigen om bij ’s werelds leidende bierbrouwer te komen werken. We hebben daar bijvoorbeeld het traineeprogramma ‘Own Your Future’ voor ontwikkeld, waarin talentvolle afgestudeerden via een intensief en uitdagend traject worden klaargestoomd voor toekomstige sleutelposities binnen InBev. Dit is een unieke kans om het bedrijf in al zijn facetten, van werkvloer tot kantoor en in binnen- en buitenland, te kunnen ontdekken en kennis te maken met de InBev-cultuur.�

Voor de benoeming tot Topwerkgever beoordeelt CRF een bedrijf op de volgende aspecten: Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen, werkomstandigheden en opleiding en training. InBev behaalde op primaire arbeidsvoorwaarden de maximale score van 5 sterren en op alle overige aspecten een score van 4 sterren.

Als Topwerkgever wordt InBev ook opgenomen in het boek Topwerkgevers Nederland 2008, dat medio december verschijnt. Dit boek is speciaal gericht op starters en young professionals om zich te oriënteren op interessante bedrijven op de arbeidsmarkt.
Provincie:
Tag(s):