donderdag, 31. mei 2007 - 9:38

Inbraken kosten twee auto's, twee computers en één scooter

Friesland

In verschillende steden en dorpen zijn in de nacht van woensdag op donderdag goederen gestolen.

Drachten: inbraak in kantoor
De politie onderzoekt een inbraak in een kantoor aan de Donia. In de nacht van dinsdag op woensdag kwam men binnen na het forceren van een deur. Uit het pand werd een computer weggenomen. Namens het bedrijf deed een 35-jarige inwoner van Noordbroek aangifte.

Heerenveen: diefstal scooter
De politie onderzoekt de diefstal van een scooter, een Peugeot Vivacity uit 2005. De scooter werd woensdagochtend gestolen bij een school aan de Jousterweg. Vermoedelijk is het sleuteltje gestolen uit de jaszak van de aangever, waarna de scooter is gestolen. Aangifte is gedaan door een 17-jarige inwoner van Lemmer.

Heerenveen: diefstal auto
De politie onderzoekt de diefstal van een grijze Citroen Xsara Picasso met het kenteken 11 – LN – KR. De auto is woensdagochtend gestolen van De Opslach. Aangifte is gedaan door een 57-jarige inwoner van Grou.

Sneek: inbraak in woning
De politie onderzoekt een inbraak in een woning aan de Winsemiusstraat. Tussen maandagavond en woensdagochtend kwam men binnen na het forceren van een raam. Uit de woning werd een computer weggenomen. De 30-jarige bewoner deed aangifte.

Leeuwarden: diefstal auto
De politie onderzoekt de diefstal van een grijze Volvo S70 met kenteken met 01-DV-HF. De auto is gestolen van het Noordvliet. Vermoedelijk heeft men de autosleutels van de 41-jarige eigenaar uit Leeuwarden tijdens een bezoek aan een horecagelegenheid gestolen. De Leeuwarder heeft aangifte gedaan.
Provincie:
Tag(s):