donderdag, 15. maart 2007 - 10:58

Informatieavond voor Dexia-gedupeerden

Middelburg

Donderdagavond wordt er in Middelburg een gratis informatieavond georganiseerd voor Dexia-gedupeerden. Deze mensen zijn als gevolg van kwalijke praktijken door Legio Lease / Bank Labouchere in financiële rampspoed gestort. Voor deze gezinnen staat financieel veel op het spel. Het gaat vaak om duizenden of tienduizenden euro’s per gezin. Als zij tijdig de juiste beslissing nemen, kunnen zij mogelijk hun geld geheel of voor een groot deel terug krijgen.

Zo niet, dan vallen zij straks automatisch onder de Duisenbergregeling en zijn zij alles kwijt. Terwijl uit zeer recente uitspraken blijkt dat zij veel geld terug kunnen krijgen van de rechter (zie bijlage)

Het blijkt dat veel gedupeerden over onvoldoende informatie beschikken om een juiste en afgewogen beslissing te kunnen nemen. Daarom organiseren de Stichting PAL (www.platformaandelenlease.nl) en Leaseproces (www.leaseproces.nl) deze informatieavond op 15 maart te Middelburg om de gedupeerden te informeren over hun mogelijkheden.

Op deze avond wordt uitgelegd in welke gevallen een procedure zinvol is en in welke gevallen niet. Ook wordt uitgelegd wat de kosten en risico’s zijn en in welke gevallen men in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp. Er is uiteraard ruimschoots gelegenheid tot het stellen vragen.

De avond wordt gehouden in Hotel Arneville, Buitenruststraat 22 te Middelburg. De avond begint om 19.30. De zaal is vanaf 19.00 open. De toegang is gratis.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze avond onder de aandacht van uw publiek zou willen brengen. U bewijst de aandelenlease gedupeerden onder uw publiek daarmee een grote dienst.

Meer informatie is te vinden op www.platformaandelenlease.nl en www.leaseproces.nl.
Provincie:
Tag(s):