dinsdag, 13. maart 2007 - 8:39

Informatieavond zwangerschap en bevallen CWZ

Nijmegen

Op maandag 19 maart is de maandelijkse informatieavond in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis over zwangerschap en bevallen. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur in de aula (C08) van het ziekenhuis. Aanstaande ouders zijn van harte welkom. Een van de gynaecologen vertelt over de medische kant van zwangerschap en bevallen.

De gang van zaken tijdens de opname op de afdeling en het verblijf in de kraamsuites wordt belicht door een verpleegkundige. Er is volop tijd voor het beantwoorden van vragen.

Tijdens de bijeenkomst is er bovendien gelegenheid om een kijkje nemen in de nieuwe kraamsuites. Deze huiselijke suites bieden veel privacy aan de ouders. De partner mag blijven slapen en het bezoek regelen de ouders zelf. Bijzonder prettig is dat de moeder niet meer verplaatst hoeft te worden van de verloskamer van de kraamafdeling. Moeder en baby blijven steeds bij elkaar.

Belangstellenden moeten zich van tevoren aanmelden voor de informatiebijeenkomst, telefoon 024 365 78 20. Meer informatie is te vinden op www.cwz.nl onder specialismen, gynaecologie/verloskunde.
Provincie:
Tag(s):