donderdag, 22. februari 2007 - 21:13

Inschrijving Drentse Fiets 4Daagse verloopt boven verwachting

Diever

De voorinschrijving van de Drentse Fiets 4Daagse 2007 verloopt boven verwachting, dit ondanks de afgelasting van vorig jaar en de teleurstelling van duizenden deelnemers daarover. De organisatie is uiteraard heel blij met het grote aantal voorinschrijvingen.

Tot 1 maart 2007 kunt u nog profiteren van een aantrekkelijke korting. Zo betalen volwassenen voor deelname aan de toertochten per persoon € 16,50 in plaats van € 20,00 en kinderen € 12,50 in plaats van € 16,50. Wees er dus snel bij: na 1 maart kunt u zich alleen voor de normale prijs inschrijven.

Nog geen idee of u wilt of kunt deelnemen? Ook op maandag 9 juli of dinsdag 10 juli kunt u zich aanmelden in een van de vijf startplaatsen voor deelname.

Het thema van de Drentse Fiets 4Daagse is dit jaar Met Kunst- en Fietswerk. Vanuit de vaste startlocaties Assen, Emmen, Hoogeveen, Diever en Meppel ontdekt u al fietsend kunst in Drenthe in al haar vormen. De routes leiden bijvoorbeeld langs bekende en minder bekende kunstwerken, waarbij ‘Bartje’ vast niet zal ontbreken!
Provincie:
Tag(s):