dinsdag, 17. april 2007 - 12:43

Inwoners Lelystad uitgenodigd voor plannen nieuwe bibliotheek

Lelystad

Er wordt hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe fantastische bibliotheek in Lelystad, gelegen in het hartje van de stad tussen het station en het stadhuis. Momenteel is het eerste ontwerp van de nieuwe bibliotheek klaar.De gemeente Lelystad heeft ook een 3-dimensionale film geproduceerd, waarin een indruk gekregen kan worden van het nieuwe centrum van de stad.De bibliotheek wil dit graag presenteren op 26 april en de meningen horen over het resultaat.Want de bewoners van Lelystad moeten zich in de toekomst in de nieuwe bibliotheek thuis voelen.

Voor de zomer van 2007 gaat de eerste paal de grond in. Wij verwachten de officiële opening in het tweede kwartaal van 2009.

Vanaf dat moment kan iedereen in Lelystad gebruik maken van een hypermoderne bibliotheek die tot ver in de 21e eeuw dienst zal doen als hét kennis- en informatiecentrum van Lelystad. Naast de vertrouwde boeken staan veel andere faciliteiten tot uw beschikking. De nieuwe bibliotheek zal u zeker “verleiden� om vaak en langdurig in de bibliotheek te zijn.

De bijeenkomst is van 14.00 tot 15.30 uur in de huidige bibliotheek aan het Stadhuisplein nummer 10. Het programma van de bijeenkomst wordt verzorgd door Aat Vos, architect voor de nieuwe bibliotheek, en Harry van Heugten, projectleider voor de nieuwbouw.

Als u van de uitnodiging gebruik wilt maken, kunt u zich aanmelden bij de klantenservice van de bibliotheek tel. (0320-)249200.
Provincie:
Tag(s):