zondag, 4. februari 2007 - 14:12

Is dit de nieuwe liefde van X Factor Richy?

Delfzijl

Wordt de 18-jarige Bianca uit Delfzijl de nieuwe vriendin van X Factor Richy? Als het aan Bianca zelf ligt wel. Een groep vrienden van Richy wilde voor de verjaardag van de singel zanger een date regelen. Een 'dating' site was zo gemaakt en de mailtjes stroomde binnen, waaronder die van Bianca.

Bianca: 'Ik had me aangemeld bij 'Richy has the factor' en kreeg een berichtje terug met de oproep dat er 3 meiden werden gezocht voor een date met Richy en zondag in het programma Life & Cooking wilden komen. Hier heb ik op gereageerd en kreeg binnen 20 minuten al weer antwoord. Zij vonden mijn mailtje leuk en vroegen mij om te komen'.

In de studio bij Life & Cooking kon Richy kennis maken met Bianca en de twee andere dames. Als klap op de vuurpijl werden de dames ook nog uitgenodigd voor het programma X Factor de uitslag. Bij het intro van het programma mochten zij naast hun idool staan.

Of Bianca een date zal krijgen met Richy, zal afhangen van zijn vrienden. Deze zullen uit de stapels inzendingen een leuke meid voor Richy zoeken. Wie weet stuurt Richy het wel aan op een date met de leuke Delfzijlster nu hij haar gezien heeft.
Provincie:
Tag(s):