dinsdag, 23. januari 2007 - 8:37

Jaren 70 herleven in ArtEZ Concert

Nijmegen

Op donderdag 1 februari speelt een speciaal ensemble van het ArtEZ Conservatorium muziek van Minnie Riperton. Hoewel Minnie Riperton het meest bekend is van haar enorme hit ‘Loving You’, heeft zij een paar fantastische albums gemaakt. De arrangementen, melodielijnen en natuurlijk de vocal performance zijn van een bijzondere schoonheid.

In een bijzonder concert overtuigt een speciaal ensemble van het ArtEZ Conservatorium de luisteraar dat Minnie Riperton meer verdient dan alleen haar bekende hit. Met een grote bezetting van ritmesectie, strijkkwartet, twee blazers en drie vocalisten laten zij de speciale sound en sfeer van het begin van de jaren 70 herleven.

Het Lindenberg Theater biedt samen met het ArtEz Conservatorium een serie concerten aan van bijna afgestudeerde studenten. De volgende optredens zijn op 29 maart en 19 april 2007.

Dit bijzondere concert vindt plaats in de Steigerzaal van het Lindenberg Theater, het eigentijdse en vernieuwde Steigertheater en begint om 21.00 uur.

De entree is € 7,- en houders van een Lindenberg Theaterpas betalen € 5,-. Reserveren is mogelijk via telefoonnummer 024-3273737.
Provincie:
Tag(s):