zaterdag, 9. juni 2007 - 20:09

Jonge vrouw aangerand in tunneltje

Leeuwarden

In de tunnel onder de Anne Vondelingweg is donderdag rond 21.00 uur een 18-jarig inwoonster van Leeuwarden aangerand. De vrouw werd lastig gevallen, vastgegrepen en betast.

De dader is op dit moment nog spoorloos. Het gaat vermoedelijk om een 16 tot 18 jarige negroïde man, donker gekleed, met een grote capuchon. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie is op zoek naar een man en een vrouw, waarschijnlijk een echtpaar, die donderdag 7 juni omstreeks 21.00 uur in een tunneltje onder de Anne Vondelingweg waren. Tevens zoekt de politie een afzonderlijke vrouwelijke getuige, die zich over het slachtoffer heeft ontfermd. Ook is het slachtoffer door deze vrouw thuisgebracht. Het slachtoffer weet echter niet de naam van deze vrouw, graag komt de politie met de vrouw in contact. Zij kan vermoedelijk meer vertellen over de verdachte.

Ook is er in de omgeving nog een man en vrouw gezien, misschien een echtpaar, dat ook meer zou kunnen vertellen over de aanranding. De getuigen kunnen zich melden bij het algemene nummer van politie Fryslân, telefoon 0900 – 8844.
Provincie:
Tag(s):