woensdag, 5. december 2007 - 16:32

Kassandra, Carmen en Cecile in de finale

Amsterdam

Kassandra, Carmen en Cecile strijden op maandag 17 december bij RTL 5 tegen elkaar in een spannende live catwalkshow om de felbegeerde titel van 'Holland's Next Top Model'. De finale vindt plaats in De Lichtfabriek in Haarlem waar voor de laatste keer de modellen worden beoordeeld door de kritische vakjury bestaande uit voormalig model en presentatrice Rosalie van Breemen, hoofdredacteur van Glamour Karin Swerink, catwalk-coach en model Mariana Verkerk en topfotograaf Philip Riches.

De presentatie is in handen van Daphne Deckers. Wie van de drie finalisten weet de jury het meest te imponeren met haar verschijning? De pittige blonde Carmen, de brutale brunette Kassandra of de zwoele roodharige Cecile?

De drie meiden hebben wekenlang getraind en gerepeteerd, om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Want niet alleen het oordeel van de jury telt, óók de stemmen van de kijker moeten de drie voor zich weten te winnen.

De winnares wint een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij het gerenommeerde modellenbureau ModelMasters the Agency. Daarnaast krijgt zij een cover op de Nederlandse Glamour en is zij te bewonderen in een grootscheepse reclamecampagne van een cosmeticagigant.
Categorie:
Tag(s):