dinsdag, 6. februari 2007 - 19:54

Kelder: "Moszkowicz heeft een heel klein pikkie"

Amsterdam

Dinsdagmiddag stonden Jort kelder en Bram Moszkowicz voor de rechter in Amsterdam. Moszkowicz sleepte het blad Quote en hoofdredacteur Kelder voor de rechter nadat deze zich negatief had uitgelaten over de advocaat.

"Moszkowicz en Holleeder zijn gewoon maffia maatjes, en natuurlijk wordt hij met koffers met zwart geld betaald. Dat Holleeder zijn bankafschriften op het kantoor van de heer Moszkowicz kreeg dat is toch op zijn zachtst gezegd raar?" Met deze opmerkingen zorgde Kelder ervoor dat hij vandaag voor de rechter mocht verschijnen. Hij deed deze uitlatingen tijdens de uitzending van het VARA programma ‘De wereld draait door.'

"Het was een bijzonder ongezellige middag. En het is eigenlijk jou schuld dat ik erheen moest", zei Kelder dinsdagavond aan tafel bij ‘De wereld draait door’. "Maar weet je wat ik denk, waarschijnlijk heeft hij gewoon een heel klein pikkie en reageert hij daarom zo."

"Als hij dan toch in ieder programma wat over iedereen te zeggen heeft, dan moet hij zelf ook niet zulke lange tenen hebben. Op de 15e is er een uitspraak van de rechter in deze zaak. En natuurlijk kan ik het verliezen, maar het is nu een prestige zaak geworden en desnoods ga ik nog in hoger beroep."

Beide mannen hebben elkaar wel een ‘herenbrief’ geschreven voor de zaak voor de rechter kwam. Moszkowicz waarschuwt Kelder daarin, "mijn echtgenote zal in deze zaak niet verder betrokken worden. Als u dat toch doet, zal ik alles wat u tot nu toe over mij gezegd en geschreven hebt, doen verbleken."
Categorie:
Tag(s):