donderdag, 7. juni 2007 - 18:23

Kemphanen vechtpartij aangehouden

Amsterdam

In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 juni raakten twee mannen gewond bij een vecht- en steekpartij die begon bij een horecagelegenheid op de Zeedijk en eindigde op de Prins Hendrikkade. Beide mannen (23 en 44 jaar) zijn ingerekend. De 44-jarige man werd ter observatie en behandeling opgenomen in het ziekenhuis. Zijn opponent werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

Rond vier uur kregen beide mannen het met elkaar aan de stok in een horecagelegenheid op de Zeedijk. De twist verplaatste zich naar buiten waar de kemphanen al vechtend op de Prins Hendrikkade terechtkwamen.

De ruzie ontaarde in een steekpartij en vermoedelijk heeft één van de verdachten zijn tegenstander met een steenhouwer bewerkt. De 44-jarige man zakte op de Prins Hendrikkade in elkaar. Toen de politie arriveerde had de andere agressor de benen genomen. Hij werd uiteindelijk op de Zanddwarsstraat aangetroffen met een hevig bloedende wond aan de hals. Wat de aanleiding tot de vechtpartij is geweest is nog onbekend. De recherche onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):