maandag, 14. mei 2007 - 14:07

Kia breidt garantie voor Carens uit tot vijf jaar

Kia verraste vorig jaar de autowereld, en de automobilisten in Europa, met de opmerkelijke garantievoorwaarden voor de nieuwe cee’d: 7 jaar! Wederom toont Kia nu het vertrouwen in haar producten door de garantietermijn voor de Kia Carens te verlengen van drie naar vijf jaar.

'Het betreft hier een volledige fabrieksgarantie van vijf jaar zonder enige kilometerbeperking. Kia is inmiddels door haar garantievoorwaarden toonaangevend in de Europese automobielbranche,' aldus Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland. 'Tevens stellen wij consumenten, die reeds in bezit zijn van het (huidige) model Carens, in staat ook in aanmerking te komen voor deze uitgebreide garantie. Ook hierin is Kia uniek.'

Naast de verlengde fabrieksgarantie van vijf jaar (zonder enige kilometerbeperking) is voor de Carens ook een lakgarantie van kracht van vijf jaar en daarnaast een carrosseriegarantie van zes jaar. Ook Kia klanten die reeds de huidige modelversie van de Carens bezitten komen in aanmerking voor de uitgebreide garantietermijn. Zij dienen deze te activeren op www.mijnkia.nl. Indien men hiervoor nog niet is aangemeld, zal dit eerst moeten gebeuren.
Categorie:
Tag(s):