woensdag, 25. april 2007 - 11:44

Kia cee`d nu ook leverbaar met gasFX LPG-installatie

Vianen

Kia Nederland is vorig jaar een samenwerking aangegaan met BK-Gas voor het leveren van gasFX autogassystemen. Met als resultaat dat de nieuwste aanwinst van Kia, de cee’d, nu ook al leverbaar is met het milieuvriendelijke autogassysteem voor de veelrijder.

Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland: “Het is algemeen bekend dat LPG veel milieuvriendelijke en financiële voordelen biedt. Wij zijn zeer verheugd dat de nieuwe cee’d, die pas sinds kort op de markt is, nu al via de Kia-dealer geleverd kan worden met het ultramoderne gasFX autogassysteem. Daardoor wordt dit model van Kia in het belangrijke C-segment een nog interessanter alternatief voor de zakelijke markt.�

Steeds meer automobilisten kiezen tegenwoordig voor autogas en Kia Nederland biedt voor haar modellen dan ook de moderne gasFX autogaspakketten aan via haar eigen distributienetwerk. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat autogas een volwaardige alternatieve brandstof is, die ten opzichte van benzine en diesel belangrijke voordelen biedt op zowel het financiële vlak als op het gebied van milieu. Het omslagpunt voor een Kia met gasFX pakket ligt al rond een jaarkilometrage van 8.000 kilometer, waardoor deze alternatieve brandstof al heel snel voordeliger is dan benzine en ook diesel, zelfs voor privé-rijders. Voor zakelijke autorijders is autogas bovendien extra aantrekkelijk vanwege de lage leasekosten en lagere fiscale bijtelling.

Door gasFX maakt het rijden op autogas (LPG) geen enkel verschil met het rijden op benzine of diesel. Het enige verschil komt naar voren wanneer aan de kassa moet worden afgerekend bij het tanken. Dan is LPG aanzienlijk goedkoper dan benzine of diesel.

GasFX verzorgt de inbouw van het systeem via de Vialle Centers, experts op het gebied van het Vialle LPi-systeem. Zij zorgen ervoor dat het systeem naadloos aansluit op het motormanagementsysteem van het Kia-model. Het vervoer van de betreffende auto van de Kia-dealer naar het inbouwstation en vice versa wordt uitgevoerd door en voor rekening van het inbouwcentrum.

In het pakket zit een exclusieve korting van 5 cent per getankte liter autogas (maximaal 200 euro) voor particulieren. Deze korting geldt bij alle BK- AutoGas tankstations in Nederland en België. Het gasFX systeem kost inclusief BTW € 2.395,00 en is leverbaar voor onder andere de Kia cee’d 1.4 CVVT.
Categorie:
Tag(s):