woensdag, 28. maart 2007 - 9:13

Kia cee`d Sporty Wagon in september leverbaar

Vianen

De Kia cee’d Sporty Wagon is tijdens de AutoRAI een regelrechte primeur voor Nederland en de uitbreiding van de cee’d modelreeks is weer een belangrijke stap voorwaarts voor Kia in ons land.

“De cee’d-serie betekent een aanzienlijke versterking van het leveringsprogramma. Bovendien zal eind van het jaar ook nog de sportieve cee’d Sporty Hatch zijn opwachting maken, waarna de cee’d-reeks voorlopig compleet zal zijn,� aldus Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland. “Dit ijzersterke alternatief van Kia voor de gevestigde orde is niet alleen gebaseerd op een moderne, Europese vormgeving, maar ook op een zeer concurrerende prijsstelling, want de cee’d Sporty Wagon wordt al vanaf € 17.195,- leverbaar.�

Vanzelfsprekend is ook voor de Kia cee’d Sporty Wagon, die in verschillende versies met een automatische versnellingsbak leverbaar is, de revolutionaire fabrieksgarantie van zeven jaar van kracht. “Die garantie is vooral belangrijk voor gezinnen die kiezen voor een stationwagon, deze meerdere jaren gebruiken en de auto vervolgens inruilen of verkopen, waarbij de dan nog geldende garantie een positieve uitwerking zal hebben op de restwaarde,� sluit Baltus af.
Categorie:
Tag(s):