dinsdag, 3. juli 2007 - 6:57

Kindje (3) aangereden, dader rijdt door

Goes

Een tot nog toe onbekende automobilist heeft maandagmiddag op het fietspad langs de Van Hertumweg in Goes een driejarig jongetje aangereden. De moeder van het jongetje liep over het trottoir en haar drie kinderen fietsten over het fietspad, toen in de omgeving van de Agrimarkt een wit bestelbusje het terrein van de supermarkt kwam afgereden.

De bestuurder van het busje keek niet of er iemand aankwam en sloeg linksaf richting spoorwegovergang, waarbij hij de drie kinderen en de moeder over het hoofd zag. Het driejarig jongetje liep hierbij een pijnlijke schouder en benen op.

De vrouw heeft nog geroepen tegen de bestuurder van het busje en heftig gezwaaid met haar armen, maar de bestuurder is gewoon doorgereden. De bus betrof een witte bestelbus met groene bloemen erop en achter de bus hing een aanhanger.

De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk. Mensen die rond bovengenoemd tijdstip op de Van Hertumweg aanwezig waren en iets gezien hebben van het ongeval, of er iets meer over kunnen vertellen, worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):