donderdag, 15. februari 2007 - 22:25

Klazienaveen krijgt nieuw paramedisch centrum

Klazienaveen

Op een perfecte locatie in Klazienaveen verrijst momenteel een gloednieuw pand, waar belangstellenden straks in elk geval terecht kunnen voor sport- en ontspanningsmassage, manuele lichaamstherapie, hotstone massage en logopedie. Voor snelle beslissers is er echter nog praktijkruimte beschikbaar. Als ze er snel bij zijn, kunnen ze zelfs nog invloed uitoefenen op de bouw en afwerking.

Initiatiefnemers van het project zijn vader Bertus en zoon René Jaspers. De 47-jarige Bertus is geen onbekende in de regio. Hij werkte als gediplomeerd sportmasseur onder meer voor BVO Emmen en was zes jaar actief bij Saunacentrum Anholts in Schoonebeek. De nieuwe praktijk voor paramedici wordt 160 m2 groot en komt te staan aan de Kruizemunt. Het pand wordt gebouwd door bouwbedrijf Anenco uit Coevorden.

Bertus Jaspers: “Het is een perfecte locatie. We werken straks direct naast het medisch centrum van Klazienaveen, waar onder meer de huisartsenpraktijk en de apotheek gevestigd zijn. Voor mensen uit de omliggende dorpen is het prettig dat we vlakbij de afslag van de A37 zitten en ze direct voor de deur gratis kunnen parkeren.�

Logopediste Daphne Snakenborg heeft in het nieuwe pand een praktijkruimte van 32 m2 gehuurd. De laatste acht jaar werkte ze vanuit haar praktijk aan huis, maar vanaf begin augustus hoopt ze haar cliënten in de nieuwe werkruimte te helpen met alle problemen op het gebied van spraak, taal, gehoor en stem.

In het nieuwe pand zijn nog een aantal praktijkruimtes beschikbaar. De oplevering is eind juni gepland en zoals het er nu uitziet, wordt die planning ook gehaald.

Wie belangstelling heeft voor een van de ruimtes en bijvoorbeeld actief is binnen (para)medische vakgebieden als acupunctuur, lasertherapie, schoonheidsspecialisme, ergotherapie of voetverzorging, kan hiervoor ’s avonds tussen 17.00 en 18.00 uur contact opnemen met Bertus Jaspers via e-mail jaspersbertus@hotmail.com of tel. 06-29427913.
Provincie:
Tag(s):