zondag, 11. februari 2007 - 17:26

Kledingbank Hoogeveen zoekt opslagruimte

Hoogeveen

De voorbereidingen voor Kledingbank Hoogeveen zijn in volle gang. De eerste particulieren hebben reeds op de dinsdagavond en zaterdagmorgen kleding, schoenen en speelgoed aangeleverd en ook bedrijven hebben de weg reeds gevonden om de Kledingbank Hoogeveen te sponsoren.

Notariskantoor Westinga, www.printjob.nl , gdesign en XXL Webhosting zijn de eerste bedrijven die de stap gezet hebben om de medemensen in Hoogeveen, die het op dit moment moeilijk hebben, te steunen. De Stichting Kledingbank Hoogeveen is echter dringend op zoek naar een bedrijf of organisatie die ons een ruimte binnen de gemeente Hoogeveen ter beschikking wil stellen, die ingericht kan worden als sorteer, opslagcentrum en uitgiftecentrum.

Hierbij wordt niet gedacht aan een groot luxueuze vestiging, eerder aan bijvoorbeeld een loods met verwarming, toilet en/of keukentje op een industrieterrein, een grote garage box of eventueel een lege woonruimte voldoet al prima. Dit dient op korte termijn ingevuld te worden, zodat we zo snel mogelijk hulpzoekenden kunnen helpen, omdat anders de wachtlijsten van hulpzoekenden té lang worden.

Het verzamelcentrum aan het Zuiderkruis 23 in Hoogeveen is iedere dinsdag van 19.00 – 21.00 uur en elke zaterdag van 9.00 - 12.00 uur geopend voor het afleveren van hulpgoederen.
Provincie:
Tag(s):