vrijdag, 25. mei 2007 - 9:41

Komst Adriaanse definitief van de baan

Co Adriaanse komt niet naar Feyenoord. De club laat op haar website weten dat de coach vanwege persoonlijke redenen afziet van de hem aangeboden functie. De Telegraaf meldde eerder al dat de oefenmeester 'nee' had gezegd tegen het aanbod dat de delegatie uit Rotterdam hem vorige week deed in de Oekraïne.

Adriaanse had zich volgens de club wel herkend in de plannen van Feyenoord, maar persoonlijke omstandigheden hebben hem doen besluiten om de baan te weigeren. "Feyenoord betreurt het besluit van Co Adriaanse, maar respecteert zijn persoonlijke overwegingen. Feyenoord gaat onverminderd verder met het zoeken naar een opvolger van Erwin Koeman. De club zal op korte termijn gesprekken voeren met een nieuwe kandidaat-hoofdtrainer", luidt het officiële persbericht.

De Amsterdamse coach werd al enige tijd gelinkt aan Feyenoord. Vorige week nam Adriaanse zelfs ontslag bij zijn club Metallurg Dontesk en daarmee namen de speculaties alleen maar toe rondom zijn eventuele komst naar Rotterdam-Zuid. Spelers, fans, sponsors en bestuursleden spraken zich de afgelopen weken allemaal uit voor de komst van Adriaanse.
Categorie:
Tag(s):