vrijdag, 21. december 2007 - 23:04

Krantenbezorgster onzedelijk betast

Eerbeek

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie kunnen geven over een aanranding die vrijdagochtend 21 december in Eerbeek plaatsvond. Een 18-jarige krantenbezorgster werd in alle vroegte onzedelijk betast door een jongeman.

Het incident deed zich tijdens haar krantenronde in de Wagnerstraat rond 06.15 uur voor. Zij wilde net een krant bezorgen toen zij door een jongeman werd vastgepakt. Deze trok haar mee naar een steegje achter de woningen van de Wagnerstraat waar hij haar onzedelijk betastte.

Toen het gebeuren door een getuige werd opgemerkt en de verdachte werd aangeroepen, ging hij er vandoor. Het meisje heeft haar moeder gewaarschuwd, waarna de politie in kennis werd gesteld. Zij is opgevangen en heeft inmiddels een verklaring afgelegd.

Er is direct een sporenonderzoek door het Team Forensische Opsporing ingesteld en ook is gestart met een buurtonderzoek.

De verdachte is ongeveer 20 jaar, langer dan 1.80 m, slank postuur. Hij heeft donker kort haar en droeg een donkere winterjas.
Provincie:
Tag(s):