zondag, 22. april 2007 - 16:52

Kroost geniet van het mooie weer

Amstelhoek

Het zonnige weer heeft dit weekend voor een hoop waterplezier gezorgd in Nederland. Op veel recreatieplassen was het drukker dan vorig weekend toen de zon ook ruimschoots aanwezig was.

Vooral de pleziervaart neemt toe. Veel booteigenaren hebben hun boot alvast uit de winterstalling gehaald om van het vroege zomerseisoen te kunnen genieten.

In de Amstelhoek, de gemeente de Ronde Venen, was het een ware veldslag waarbij het kroost het kroos in de sloot niet ongemoeid liet om elkaar flink nat te gooien.

Op veel plaatsen kwam de temperatuur vandaag aan de 20°. Vanavond en vannacht is het eerst nog vrij helder en koelt het langzaam af naar 6 tot 10° in de vroege ochtend. Aldus onze weerman Bas.

Morgen zijn er meer sluierwolken. Vanuit het zuidwesten gaat in de loop van de middag de bewolking dikker worden en kan tegen de avond wat regen vallen. Landinwaarts wordt het opnieuw een mooie dag, waarbij er gemakkelijk 20° en tot 22° in Limburg kan worden bereikt.

Kortom komende week zal het mooie weer aanblijven. Of het met koninginnedag ook mooi weer te verwachten valt, surf eens naar onze weerpagina.
Provincie:
Tag(s):