donderdag, 29. november 2007 - 19:29

Kylie Minogue in Ahoy

Rotterdam

Kylie Minogue geeft op maandag 23 juni een concert in Ahoy in Rotterdam. Afgelopen maandag is haar nieuwe album 'X' uitgekomen. Naar aanleiding van haar nieuwe album gaat de Australische zangeres volgend jaar op tournee. De kaartverkoop voor het concert in Ahoy begint zaterdag 8 december om 10.00 uur.

In 1987 bracht Kylie haar eerste single 'The Loco-Motion' uit. In haar thuisland Australië bereikte deze single een nummer 1 positie in de hitlijsten. Dertig jaar later is de zangeres nog altijd succesvol. De single '2 Hearts' afkomstig van haar nieuwste album behaalde eerder deze maand ook de nummer 1 positie in de Australische hitlijsten.

In 2001 scoort ze internationaal een grote hit met het nummer 'Can't Get You Out Of My head'. Dit nummer was in 2001 de meest gedraaide single op de Nederlandse radio. Kylie Minogue heeft in haar carrière 43 internationale hitsingles uitgebracht waaronder een aantal duetten met grote sterren als Robbie Williams.

De 39-jarige zangeres was onlangs voor een promotiebezoek in Nederland. Ze was onder andere te gast bij het televisieprogramma van Paul de Leeuw. In maart 2005 gaf ze voor het laatst een concert in Nederland voor een uitverkocht Ahoy. Kort na dit optreden werd de rest van haar tour afgelast doordat er borstkanker werd geconstateerd bij de zangeres. Deze tour heeft ze vorig jaar kunnen hervatten. Sindsdien is ze weer helemaal terug met haar nieuwe album 'X', en een Europese tour in 2008.
Categorie:
Tag(s):