zaterdag, 27. januari 2007 - 9:43

Lezing demissionair minister Bot over Roosevelts Four Freedoms

Middelburg

Maandag 29 januari 2007 geeft demissionair minister van Buitenlandse Zaken Ben Bot, een lezing over de Four Freedoms in de Burgerzaal van het (voormalige)Stadhuis op de Markt in Middelburg.De lezing, die om 16.00 uur begint, is de laatste in een reeks die is georganiseerd in het kader van het afscheid van commissaris van de Koningin Wim van Gelder.

De lezing wordt georganiseerd door de Provincie Zeeland in samenwerking met de Roosevelt Academy en de Roosevelt Stichting. Een zestigtal studenten van de Roosevelt Academy zal na de lezing met minister Bot in discussie gaan over de betekenis van president Franklin D. Roosevelts Vier Vrijheden in relatie tot actuele internationale politieke ontwikkelingen.

Roosevelt Stichting introduceert website www.fourfreedoms.nl
Wim van Gelder zal, als voorzitter van het bestuur van de Roosevelt Stichting, de website www.fourfreedoms.nl introduceren. De website die ontworpen en gebouwd is door internetbureau Dogteam uit Goes, zal in de loop van dit jaar ook in het Nederlands beschikbaar komen. Het bestuur van de Roosevelt Stichting is verheugd dat naast de website van het Amerikaanse Franklin and Eleanor Roosevelt Institute nu ook een website is die informatie geeft over de Four Freedoms Awards, de laureaten en de Four Freedoms Events.
Provincie:
Tag(s):