donderdag, 6. december 2007 - 22:39

'Liefde en de strijd tegen de zeven zonden'

Amsterdam

Eeuwige liefde, passie en vuur wie wil dat niet? Helaas wordt deze vaak verpest door de zeven zonden: hoogmoed, hebzucht, afgunst, ijdelheid, vraatzucht, woede en wellust. Wie kent niet de liefdesverhalen van Romeo & Julia, Madame Butterfly en Caesar en Cleopatra, die uiteindelijk in een drama eindigden.

In de twee uur durende schaatsshow van Holiday On Ice 'Romanza' draait alles om deze en meer meeslepende liefdesverhalen en wordt de bezoeker subtiel gewezen op de zeven zonden die jammer genoeg de liefde vaak verpesten.

Prachtige kostuums, meeslepende muziek en verbluffende schaatskunsten zijn te zien in de wervelende show waarin ook winnares van 'Sterren dansen op het ijs' Sita te zien is. De Noord-Hollandse presentatrice laat samen met mede finalist Geert Hoes zien dat zij terrecht in de finale van de schaatsshow stonden. Samen presenterden ze een deel van de show en lieten zij twee keer een verbluffend staaltje ijsdansen zien.

Ondanks dat de première avond in de Amsterdamse RAI show niet uitverkocht was, was aan de staande ovatie te horen dat het publiek genoten had.
Categorie:
Tag(s):