zaterdag, 3. november 2007 - 11:38

Lijndienst naar IJsland is een succes

Eindhoven

De lijndienstverbinding tussen Eindhoven en Reijkjavik afgelopen zomer is een succes. Luchtvaartmaatschappij Iceland Express heeft besloten deze bestemming ook in de zomermaanden van 2008 vanaf Eindhoven Airport aan te bieden. Vanaf 1 juni tot en met 29 augustus 2008 vliegt Iceland Express iedere maandag en vrijdag tussen Eindhoven en de hoofdstad van IJsland.

“Iceland Express kan op een zeer succesvol jaar 2007 terugblikken. De vraag naar IJsland-vluchten vanaf Eindhoven heeft onze verwachtingen overtroffen. Om deze reden lag het besluit voor de hand om de Eindhovense luchthaven in ons bestemmingenaanbod te houden“, geeft Matthias Imsland, bedrijfsleider van Iceland Express aan. Ook Joost Meijs, commercieel directeur van Eindhoven Airport is verheugd dat Reijkjavik ook volgend jaar weer vanaf de luchthaven bereikbaar is, “Dat komt de diversiteit van de aangeboden bestemmingen zeer ten goede. We vliegen tegenwoordig van Noord naar Zuid en van Oost naar West Europa�, aldus Meijs.

Gedurende de maanden juni, juli en augustus 2007 maakten 6.015 passagiers gebruik van deze verbinding vanaf Eindhoven Airport.
Provincie:
Tag(s):