zondag, 18. november 2007 - 20:17

Maïs voor het laatst geoogst in Erflanden

Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen heeft onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend met projectontwikkelaar MEGA-NPB uit Almelo. In Tuinstad Zuidoost en het westelijk gedeelte van het Bosmilieu in de nieuwbouwwijk Erflanden worden circa 170 woningen gebouwd. Door de ontwikkeling in dit deel van Erflanden wordt het gat in de geluidswal ‘eindelijk’ gedicht en komt er een einde aan de opmerkelijke combinatie van een akker met maïs en de bouw van woningen.

MEGA-NPB gaat acht hectare grond bebouwen. Naast de realisatie van de woningen wordt ook het openbaar gebied ingericht door de projectontwikkelaar. Voordat met de bouw begonnen kan worden wordt door de gemeente een bestemmingsplan voor deze gebieden uitgewerkt.

In het westelijk gedeelte van het Bosmilieu worden zowel vrijstaande als twee-onder-een- kap woningen gerealiseerd. Tuinstad Zuidoost krijgt rijenwoningen en twee-onder-een –kapwoningen. Interesse? Kijk voor meer informatie op de website www.mega-npb.nl of stuur een mail naar info@mega-npb.nl.
Provincie:
Tag(s):