vrijdag, 12. januari 2007 - 17:00

Maastrichtenaar Chris Starren vermist

Regio

Sinds woensdag 10 januari 2007 wordt de 45-jarige Maastrichtenaar Chris Starren vermist. Chris Starren verliet die dag omstreeks 06.30 uur zijn woning aan de Zakstraat in Maastricht en is sindsdien spoorloos. Hij is vertrokken met zijn donkerblauwe Audi, A4 Avant, voorzien met het kenteken: RX-LD-94. Hij had vanwege zijn werk om 09.00 uur een afspraak in Aarle-Rixtel. Op die afspraak is hij echter nooit verschenen.

Omdat de verdwijning van Chris Starren geheel onverklaarbaar is en niet past in zijn normale leefpatroon, wordt voor een ongeval of misdrijf gevreesd.

Chris Starren is 1,78 mtr. lang en heeft een enigszins gezet postuur. Hij is kalend met aan de slapen grijzend tot donkerbruin haar. Hij heeft bruine ogen.
Hij droeg een zwarte broek, een lichtgrijs overhemd, een leverkleurige blazer en zwarte schoenen. Verder heeft hij een zwart regenjack, merk K-way meegenomen.
Om zijn nek draagt hij een zilveren ketting met een groen en een transparant steentje. Verder droeg hij een analoog horloge met een lederen bandje.

Mensen die iets gezien hebben of informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie, tel: 0900-8844. Geef aan dat u in contact wilt komen met Politie Limburg Zuid.
Provincie:
Tag(s):