vrijdag, 21. december 2007 - 21:43

MadLee Live Music bij de Asser ijsbaan

Assen

Zaterdag 29 december is er live muziek bij de ijsbaan, van 15.00 uur tot 18.00 uur treedt MadLee Live Music op in het centrum van Assen. MadLee bestaat uit zes ervaren muzikanten die allemaal hetzelfde doel nastreven: Er gezamen-lijk voor zorgen dat elk feest een onvergetelijk feest wordt.

In een energieke en veelzijdige show leidt MadLee het publiek langs bijna elke muziekstijl van de afgelopen jaren. Van tophits uit de Sixties tot de huidige Top-40, van Country tot Rock en van Reggae tot een Nederlandstalige meezinger: het MadLee repertoire omvat het allemaal.

Zoals de naam van de band al doet vermoeden is een groot gedeelte van het repertoire in uitgekiende medley’s gegoten die voor één groot feest der herkenning zullen zorgen.

Dat deze formule prima werkt heeft de band in haar kortstondige bestaan reeds volop bewezen, zodat de formatie inmiddels is uitgegroeid tot een graag geziene gast op menig feest in noord Nederland.

MadLee werd in de zomer van 2005 opgericht en bestaat uit Jeffrey Poort (zang/gitaar), Zwanette Eling (zang), Jan Prins (solo-gitaar), Jeroen Punter (basgitaar/zang), Gerald Jonker (toetsen/zang) en Daniël Brans (drums)

Voor het optreden op het Koopmansplein hopen de MadLee muzikanten op een droge middag en vooral op mild winterweer zodat het publiek onder aangename omstandigheden kan genieten van een heerlijke middag!
Provincie:
Tag(s):