donderdag, 24. mei 2007 - 14:59

Magische stenen verloren

Hellendoorn

De nieuwste rage voor kinderen en tieners zijn de MiYu Magic Stones. “Drakenkeutels nog aan toe, waar zijn ze nou, waar zijn mijn geliefde Miyu’s?� Een man met gouden mantel en echte toverhoed struind langs de straten op zoek naar zijn geliefde steentjes. Deze Magiër van de eilandengroep MiYu is al vliegend over ons land een heleboel magische MiYu stenen kwijtgeraakt!

MiYu Magic Stones is van nu en toch eeuwenoud, duurzaam, avontuurlijk, magisch spannend, werelds, leerzaam en van blijvende waarde. Zowel in de perceptie van kinderen als in zijn fysieke kenmerken.

Er wordt bewust een link gelegd met de magische wereld van sterrenbeelden. Veel kinderen tussen de 8 en 14 jaar zijn bezig met hun verjaardagsdatum, welk sterrenbeeld ze zijn etc. De kennis rond de sterrenbeelden is herkenbaarder dan hetgeen ze weten van edelstenen, echter beiden zijn spannend en hebben iets magisch voor kinderen.

Daarnaast is er nadrukkelijk aandacht voor de landen van herkomst en de wijze waarop kinderen dáár leven. We willen op een spannende en speelse manier kinderen meer inzicht geven in de werelddelen waar het er heel anders aan toe gaat dan in ons land. Niet door de confrontatie aan te gaan met armoede, maar door de magie, de rituelen en de gewoontes van de kinderen dáár te laten zien

Aan degenen die hun steentjes op 26 mei in Avonturenpark Hellendoorn in de speciale MiYu tent aan de Magiër laten zien zal de wijze man uitleggen welke magie er opgesloten ligt. Met je MiYu steentjes heb je gratis toegang tot de tent.
Categorie:
Tag(s):