vrijdag, 13. april 2007 - 22:21

Man belaagt jonge kinderen

Dedemsvaart

Afgelopen dinsdagmiddag zijn er in de Vogelbuurt in Dedemsvaart een aantal jonge (8 en 9 jaar oud) kinderen belaagd door een onbekende man. Een groepje van circa 12 kinderen was buiten aan het spelen toen zij werden lastig gevallen door de man. Deze man heeft een paar kinderen een tik gegeven en ook heeft hij een kind aan de arm de bossage ingetrokken en vervolgens direct weer losgetrokken. Dit was niet seksueel van aard, zo laat de politie weten. Hierna is hij weggelopen.

Inmiddels hebben meerdere ouders aangifte of melding gedaan namens hun kinderen. Dit voorval heeft tot onrust geleid onder de jeugdigen en hun ouders. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen en naar personen die wellicht aanslaan op het signalement en meer informatie kunnen geven over deze man.

Het signalement van de man luidt als volgt: een blanke man van circa 30 jaar oud en 1.80 meter lang, hij droeg een camouflagebroek, hoge zwarte schoenen en een lange zwarte jas. De man heeft zwart haar en heeft een of meerdere piercings in het gezicht (vermoedelijk lip en wenkbrauw).
Provincie:
Tag(s):