dinsdag, 13. februari 2007 - 13:43

Man gewond aan hals na steekpartij

Haarlem

Een rechercheteam van de politie Kennemerland stelt een onderzoek in naar een vecht- en steekpartij die dinsdagmorgen omstreeks 06.45 uur heeft plaatsgevonden op de Prins Bernhardlaan. Volgens getuigen waren meerdere mensen bij het incident betrokken. Na de eerste melding troffen politieagenten niemand aan.

Omstreeks 07.45 uur kwam er opnieuw een melding dat een gewonde man in een bushokje langs de Pr. Bernhardlaan zat. Het ging om een ongeveer 30-jarige inwoner. Het slachtoffer was gewond aan de hals. Hij werd per ambulance voor behandeling naar het Elisabeth Gasthuis gebracht. Daar stelden artsen vast dat het om een lichte verwonding ging. De man kon na behandeling naar huis.

Het rechercheteam onderzoekt de toedracht van het incident en de identiteit van degenen die er bij betrokken waren. Dit gebeurt onder andere door buurtbewoners te bevragen. Daarnaast is een deel van het trottoir van de Prins Bernhardlaan enkele uren afgezet geweest voor het sporenonderzoek. De politie is op zoek naar getuige van het incident.
Provincie:
Tag(s):